Zonder Rugpijn bewegen? Ja, dat kan!

Van Overleven naar weer alles doen wat je wil.

Pijnvrij

Niet afhankelijk van therapeuten

Meer energie

Zonder je pijn wakker worden

Beter concentreren

Geen mist meer in je hoofd

Positief

lekker flow betere mindset

Flexibiliteit

Soepel en ontspannen

Sterk

Zowel mentaal als fysiek

Vitaliteit

Voelen, denken, bewegen

Vertrouwen

Ervaar hoe krachtig je lijf is

Rust

Zowel in je hoofd als lijf

Rugpijn vrij met Wies

Mijn naam is Wies van Nuenen en het is al jarenlang mijn passie om vrouwen van hun rugpijn af te helpen. Vrouwen te inspireren, te motiveren en begeleiden naar vitale power vrouw.

Mijn benadering richt zich NIET op symptoombestrijding, maar op het aanpakken van de kernoorzaken.

Met een holistische aanpak combineer ik mijn kennis van anatomie, fysiologie, psychologie en mobiliteit om jou te helpen leven, vol vitaliteit en vrij van beperkingen.

Mijn doel is om niet alleen jou pijnvrij te krijgen, maar ook om jouw zelfvertrouwen te laten groeien en je energie te laten stromen. Zodat JIJ de beste versie van jezelf kunt zijn

Wonderlijk resultaat met heel veel pijnvrije dagen

Karin

Geen pijn medicatie meer nodig! Het heeft mij veel gebracht lichamelijk en geestelijk

Marian

Ik voel me goed, ik kan de wereld aan. En ja, de PIJN is weg.

Lisa

Word jij je eigen heler, hierdoor zul je pijnvrij worden en blijven.

Pijn Vrij

Mijn Rugpijn Vrij methode richt zich op het aanpakken van de oorzaak van chronische pijn door de connectie tussen brein en lichaam te onderzoeken. Door kennis en vaardigheden te ontwikkelen, word je je eigen heler en bereik je blijvende verlichting van pijn. Dit voorkomt de frustratie en beperkingen die gepaard gaan met chronische pijn, en stelt jou in staat om jouw gezondheid te herwinnen. Mijn onderscheid ligt in de holistische aanpak, die de dieperliggende oorzaken van pijn aanpakt en jouw in staat stelt om zelf de controle te nemen over jouw welzijn, in tegenstelling tot behandelingen die zich uitsluitend richten op symptoombestrijding.

Vitaliteit

Je Pad naar een Pijnvrij en Gezond Leven. Door mijn aanpak verminderd jouw pijn, maak je gezondere keuzes en ervaren je een algehele verbetering van jouw levenskwaliteit. Het onderscheid ligt in het feit dat we niet alleen jouw fysieke vitaliteit bevorderen, maar ook emotioneel jouw welzijn stimuleren. Dit maakt mijn aanbod uniek en veelomvattend, in tegenstelling tot puur fysiek gerichte concurrenten. Mijn cliënten vermijden hiermee niet alleen de frustratie van lichamelijke klachten, maar ervaren ook een holistische transformatie die hen in staat stelt om hun doelen te bereiken.


Energiek

De oplossing voor een dynamischer leven. Klanten ervaren verhoogde energie, wat resulteert in verbeterde productiviteit, vitaliteit en alertheid. Mijn aanpak voorkomt de vermoeidheid en futloosheid die veel mensen ervaren door stress, slechte eetgewoonten en een gebrek aan beweging. Dit is een uniek kenmerk ten opzichte van de concurrentie, die vaak alleen focust op ofwel de energie boost ofwel pijnverlichting, maar niet beide tegelijk.


Zelfvertrouwen

Jouw Sleutel tot Persoonlijke Groei. Mijn aanpak richt zich op het versterken van zelfreflectie, zelfbeheersing en vertrouwen, waardoor jij krachtiger en veerkrachtiger word. Dit leidt tot meer voldoening en plezier in het gezinsleven. Het programma voorkomt onzekerheid en negatieve zelfbeelden, waardoor jij beter in staat bent om uitdagingen aan te gaan en stressvolle situaties te beheersen. Wat mij onderscheidt, is onze focus op een holistische benadering van zelfvertrouwen, die zowel emotionele als gedragsmatige aspecten omvat, in tegenstelling tot enkelvoudige methoden die slechts een deel van het probleem aanpakken.

Waarom wachten, terwijl je over 8 weken pijnvrij kunt zijn