Over Wies

Mijn reis naar een Rugpijn Vrij leven

En daar lag ik, omringd door machines en slangen, met een klein kindje op mijn buik. Mijn hart bonkte in mijn keel terwijl de angst in de ogen van de man naast me me recht in mijn ziel trof. Een oorverdovend geluid vulde de kamer: 'bliep, bliep, bliep'. Het geluid van leven, maar diep vanbinnen voelde ik me stervende. Ik vocht tegen de duisternis die me omringde, want ik kon dat kleine mensje op mijn buik niet alleen achterlaten. Maar hoe kon ik blijven vechten als ik niet eens wist hoe ik voor mezelf moest zorgen?

Ik wil niet dood

Ik zag het licht vervagen, hoorde flarden van gesprekken tussen mijn ouders en artsen waarbij het over tante Annie ging die was heengegaan op deze wijze. Maar alles wat ik voelde, was dat mijn lichaam me in de steek liet.
Gelukkig overleefde ik het, en mijn kindje was gezond. Maar terwijl ik langzaam terugkeerde naar de wereld van de levenden, voelde ik dat er iets diep van binnen niet goed zat. Het ziekenhuis liet me gaan, maar ik voelde me verward, mijn hoofd voelde zwaar van angst.

Wat was er met me gebeurd?

Ik moest zelf op zoek naar antwoorden, zelf oplossingen vinden voor mijn gekke klachten. Ik zag niet goed, mijn hoofd was wollig en had overal in mijn rug zeurende pijntjes.

Het was tijd om de verantwoordelijkheid voor mijn eigen gezondheid te nemen. Ik rende van de ene naar de andere opleiding, vastbesloten om te begrijpen wat er mis was met mijn lichaam.

Maar ondanks al mijn inspanningen bleef er iets knagen. Hoe kon alles goed zijn als ik me van binnen zo verloren voel? Ik probeerde "gewoon" door te gaan, positief te blijven en mijn rugklachten te negeren. Ik wilde me meten met andere moeders die altijd zo blij waren.
Maar 's nachts, als de wereld sliep, zag ik mezelf als een eenzame moeder op een bankje in de speeltuin. Ik keek machteloos toe hoe mijn kinderen speelden. Dit was niet het leven dat ik wilde. Ik wilde actief mee doen met de kinderen, kracht uitstralen, een moeder zijn waar mijn kinderen trots op konden zijn. Waarvan de kinderen later als ze groot zijn kunnen zeggen: ”Mijn moeder deed altijd mee”

Mijn innerlijke kracht

En zo nam ik de volgende afslag op mijn reis, op dat eenzame bankje in de speeltuin. Ik nam deel aan nog meer opleidingen, leerde over mijn rugpijn, over mijn innerlijke strijd. Ik ontdekte de complexe verbinding tussen lichaam en geest, en dat er meer is tussen hemel en aarde dan we kunnen bevatten. Elk lichaam is anders, elk lichaam moet anders benaderd worden.

Ik begon anderen te helpen, niet met oplossingen, maar met gesprekken, met delen van mijn verhaal en kennis. En langzaam maar zeker begonnen de puzzelstukjes op hun plek te vallen. Ik raakte mijn klachten kwijt, vond mijn kracht terug.

Als voormalig sportinstructeur wist ik wat beweging met een lichaam kon doen. Ik begon bruggen te bouwen tussen beweging en holistische therapieën. Mijn eigen praktijk groeide snel, maar ik voelde me niet vervuld.

Ik besefte dat ik deze vrouwen moest leren hoe ze zichzelf kunnen helen, zodat ze niet langer afhankelijk zijn van mij. Die afhankelijkheid benauwde mij. En zo heb ik meerdere vrouwen geholpen met mijn methode om lichaam, geest en beweging te combineren.

Leer je innerlijke kracht in te zetten om je eigen heler te zijn. Ga voor energie, pijnvrij, eigenwijze en jouw kracht.

Wat ik doe

Vitale rug

In 5 stappen een vitale rug voor altijd

pijnvrij

Traject PIJNvrij zijn

Individueel programma voor blijven resultaat

Mijn Praktijk

Voor de Quick- fix in mijn praktijk

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Geweldig

Geweldig traject. Wies heeft mij van de pijn afgeholpen. Ze weet waar ze over heeft. Ik kan haar zeker aanraden.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik kan weer klussen

Na een lange periode van last in de rug en angst dat het er weer inschiet ben ik bij Wies geweest. Vanaf de eerste ontmoeting merkte ik verschil, voelde me beter, kreeg meer vertrouwen in m'n eigen lichaam, vertrouwen dat ik weer kan sporten, klussen en zware voorwerpen kan tillen en zin in sporten en andere activiteiten. Heel fijn om bij haar te zijn

Ms. Nameless
Add Your Stars

Van Overleving naar Pijnvrij!